Начало » Поддръжка

Поддръжка

Разгледайте услугите за поддръжка, които предлага нашата компания за развитие на Вашия сайт.

Support

Добре изпълнен, веднъж пуснат в действие, един web сайт ще ви носи популярност и дивиденти. Трябва обаче винаги да помните че за да е ефективен той, трябва да е винаги актуален. Грижете се сериозно за обновяването му и той ще ви се отплаща всеки ден.

Има два начина да осигурите поддръжката на web сайт:

- Ако сайтът предлага такава възможност можете да го поддържате сами през специално създаден контролен панел. Такава възможност предлагат всички наши уеб дизайн пакети, с включен Site Controller.

- Вторият вариант е да оставите поддръжката на нас.

виж повече

 

WEB hosting

За да пуснете Вашият сайт в действие ви е необходим WEB хостинг. Изборът на доставчик за тази услуга не е лесен, особено ако не знаете какво трябва да търсите. А дори и да знаете няма как да разберете веднага какво спестяват да ви кажат.

Знаем цената на ултра евтиния WEB хостинг, ето защо вместо това предпочитаме да доставяме само качествена услуга.
Разположени в телекомуникационното сърце на Европа - Германия, нашите сървъри имат отлична видимост от цял свят. Нашите клиенти се радват на първокласна услуга, гарантирана от непрекъсната свързаност, светкавично зареждане и всички предимства, които предлага системата за управление Plesk.

виж повече

 

SEO

Оптимизиране за търсещите машини. Най-голямата част от посетителите ще дойде именно през така наречените търсачки. За да стане това обаче сайтът трябва да бъде правилно индексиран. Това се постига чрез оптимизиране на съдържанието, както и редица други дейности водещи до издигането на Вашият сайт нагоре в резултатите.

виж повече