Начало » За нас » Референции

Референции

Благодаря на екипа на DREAMmedia Creative Studio за съвместната ни работа по създаването и поддръжката на сайта http://e-zdravey.com/.
Във времето се убедих, че екипът е лоялен и сигурен партньор, администрирането и поддръжката са перфектни и винаги навременни.
Поздравления за професионализма, искрени препоръки.
Надявам се сътрудничеството ни да продължи.
П. Георгиева, редактор на Е-Здравей
П. Георгиева, редактор на Е-Здравей
С настоящата референция изразяваме удовлетворението си от съвместната работа с ДРИЙММЕДИЯ ЕООД.

Изключително сме доволни от бързата и резултатна обратна връзка с екипа. В тази връзка ги препоръчваме на всички които се нуждаят от бързо и качествено уеб решение.
Ст.н.с. д-р Паномир Ценов /Опитна станция по бубарство гр. Враца
С настоящата референция поставяме висока оценка на DREAMmedia Creative Studio за изработка на корпоративен уеб сайт на ДИОНИСОМАРБЛЕ - БЪЛГАРИЯ ЕООД.

Искаме да изразим задоволство от професионализма на екипа, както и от бързата реакция и обратна връзка при решаването на всички възникнали въпроси или нови изисквания от наша страна.

Препоръчваме ги на всички, които се нуждаят от бързо и качествено уеб решение.
Г.Диамантопулос /Дионисомарбле - България ЕООД/
От името на Булнед ЕООД изказвам искрени благодарности за всички постижения, резултат от съвместната ни работа с Дрийм медия. Създаването и подобряването на нашия уеб сайт улесни много контактите ни с клиентите.

Професионалните нововъведения допринесоха за подобряване имиджа на компанията и я изведоха до първите в този бранш в страната.
Радослав Георгиев /Булнед ЕООД/
Искам да изкажа задоволство от проявения професионализъм по време на съвместната ни двугодишна работа с DREAMmedia Creative Studio.

Моето мнение е, че фирмата е надежден и лоялен партньор, който отговори напълно на очакванията ни
при създаването на нашата интернет страница www.investproperty.bg.

Благодаря ви и за последващата подкрепа по отношение администрирането на сайта от самата мен. Надяваме се нашето сътрудничество да продължи!
Мариета Минкова - изп. директор на „Инвест пропърти” АДСИЦ
От името на "БУЛПАУЪР" ООД изказвам задоволство от сътрудничеството ни с DREAMmedia Creative Studio.

Нашата уеб страница http://industrialbotevgrad.com/ бе изработена бързо, качествено и професионално. Винаги бихме ги препоръчали и ще използваме техните услуги и в бъдеще.
Марина Василева /Булпауър ЕООД/