Начало » За нас » Статии » За ползата от WEB сайт

За ползата от WEB сайт

"Ако нещо го няма в Google, то най-вероятно не съществува."

Това разбира се не е 100%-во правило, но представете си че става въпрос точно за Вашия бизнес. Колко дълго би търсил някой за да провери това твърдение. Много по-лесно ще е да се обърне към първата фирма предлагаща същите услуги.

Приложение

Сайтовете биват най-различни. От обикновена лична страница до богат корпоративен сайт или модерен електронен магазин. Ще се спрем накратко на тези три типа сайтове.

Лична страница
Все повече хора се възползват от този тип комуникация. Личната страница е въпрос на престиж за едни, забавление за други или вид бизнес от дома за трети. Можете да сложите снимки на Вашето семейство и да ги показвате на приятели. Ако се занимавате любителски с разработката на някакъв продукт, то публикувайки информация на Вашата страница бихте могли да намерите съмишленици, които да Ви помогнат или потенциални купувачи, така че да превърнете хобито си в бизнес.

Корпоративен сайт
Ако сте собственик на фирма, която реализира продукция или услуги, то на Вас Ви трябва точно такъв тип сайт. В него можете да опишете историята на фирмата си, дейността, да поставите референции от доволни клиенти, както и да демонстрирате плода на Вашия труд. Ако сайтът е изготвен професионално, всичко това ще Ви помогне при кандидатстване по проекти или търгове за възлагане на поръчки, което от своя страна ще доведе до увеличаване на продажбите. Добре е редовно да публикувате в сайта последните новости от развитието на фирмата Ви. Това ще е от полза за Вашите партньори и клиенти.

Електронен магазин
Името говори достатъчно. Можете да продавате практически всичко. Не ви трябва търговска площ, голям персонал и всички разходи свързани с тях. За сметка на това можете да продавате в цяла България или в цял Свят. А най-хубавото е че докато Вие почивате, Вашият магазин продължава да работи и да прави пари за Вас.

Кой от трите варианта ще изберете, зависи от от спецификата на работата Ви. Ние можем да Ви консултираме и да разработим индивидуален проект за Вас.

Разработка

Нашите уеб дизайнери ще Ви предложат уникална креативна визия съответстваща на Вашия имидж и дейност. Изработваме предварителен проект, по който заедно с Вас ще обсъдим финалния вид на сайта като дизайн, ефективност и функционалност. Марката DREAMmedia гарантира техническо изпълнение осигуряващо безпроблемна работа с всички браузери и покриващо всички норми за добрия сайт.

Предлагаме контролен панел, чрез който сами можете да променяте съдържанието в сайта без да зависите от другиго. Обновяването се извършва от обикновен компютър свързан с интернет. Това решение е безценно за клиенти, на които се налага да променят цени, артикули, оферти, новини и т.н.

Промоция на сайт

Вашият сайт е готов, качен е на сървър, но няма посетители. Често срещан проблем. Уви за разлика от телевизията, където наред с филмите и предаванията зрителите виждат и рекламата, в океана от уеб сайтове наречен Интернет нещата стоят другояче. За да бъде Вашият сайт посещаван е задължително той да присъства в машините за търсене наричани още търсачки. Ние извършваме регистрация в около 1 200 000 машини за търсене, включително най-големите като Google, Yahoo, AltaVista, MSN и т.н.

Поръчка на сайт

Ако от прочетеното до тук сте стигнали до извода че се нуждаете от сайт, но не сте сигурни че ние можем да Ви осигурим нужното качество, можете да разгледате галерията от сайтове на наши клиенти. Всички проекти са проектирани и реализирани от DREAMmedia.

За да направите Вашата поръчка или запитване към нас използвайте формата за контакти.

09-09-2007 [Принтирай | Изпрати | [виж всички новини]]